Cornelia Andersson

Jag tycker

Kategori: Foton

Att tjejer ska inse att de kan väcka intresse på annat sätt än att vara halvnakna. Det är något som är inlärt, inte sant. Det är en förolämpning till er själva, för att ni tror att inget annat än er fysiska kropp kan vara intressant, och till de ni vill ha uppmärksamhet av eftersom det säger till dem att ni inte tror att de kan ha speciellt stort intresse i annat än just din fysiska kropp

Kommentarer

  • Anna säger:

    santsant (Y)

    2011-11-17 | 22:53:20
    Bloggadress: http://aejinspo.blogg.se/
  • Anonym säger:

    ska du va den att tala... du hade ju typ massa såna bilder uppe på din fotoblogg och andra ställen... wierrrrrd

    2011-11-21 | 00:00:12
  • Cornelia säger:

    Käre välformulerande anonyma kommentator, jag vet. Det är inte riktigt för att jag vill ses som ett objekt dock, det är nog lite mer för att jag tycker att bilderna är snygga. Jag talar om att bilden på kvinnor är fel, inte att jag själv är benägen att ställa utanför alla normer i samhället. Bara för att jag inte är nog stark att stå emot behöver jag inte lägga mig platt och låta bli att yttra mig.

    2011-11-21 | 08:22:11
    Bloggadress: http://hansgustav.blogg.se/
  • ida säger:

    så sant. håller med till fullo. även ditt svar på den anonyma kommentaren.

    2011-11-22 | 16:06:04
    Bloggadress: http://isislilithstorm.blogg.se/
  • Coco säger:

    Tack ida!

    2011-11-30 | 23:13:23
  • Lucas säger:

    Anonym, du verkar uppenbarligen inte förstå att det finns en skillnad mellan konstnärliga fotografier och att föra fram sig själv som ett sexobjekt. Jag är rätt säker på att hon till stor del även syftar på modenormen bland tonåringar i dagens samhälle, där de förväntas gå runt i kortkort kjol och genomskinliga strumpbyxor även under vintertid.



    PS, varför är du alldeles för feg för att kunna uttrycka dina åsikter med din egen signatur?

    2011-11-30 | 23:22:33
  • ebba säger:

    Anonym,

    Ska du nödvändigtvis skriva kränkande kommentarer så kan du väl i alla fall hålla dig till ett språk du behärskar eller stavningskolla din kommentar innan publicering?

    Jag använder min slutledningsförmåga och antar att du försöker framföra att du tycker att det är konstigt att Cornelia har publicerat sagda foton på sin blogg. Ska du trots din brist på kunskaper om det engelska språket envisas med att utnyttja yttrandefriheten till sin bristningsgräns och skriva på engelska så kan det i fortsättningen vara skönt för dina medmänniskor att du känner till att ordet du refererar till stavas ”weird”.



    Nu till saken. Cornelias tidigare publicerade foton inte borde tillåtas att underminera det hon försöker framföra med det här inlägget. Om något borde det stärka hennes trovärdighet att hon faktiskt vet vad hon talar om.



    Att hon (efter erfarenhet jag utgår från att du inte har) väljer att ta avstånd från objektifieringen av kvinnor är något som borde hyllas, inte kränkas. Vidare erkänner hon i sitt svar till din kommentar att hon inte är benägen att i sitt agerande ställa sig utanför alla normer men hävdar sin rätt att yttra sig trots detta. Detta erkännande och hävdande något som tyder på stark karaktär, inte motsatsen.



    Denna rättighet är en du borde kunna respektera. Om inte annat åtminstone efter att du har valt att utnyttja din rätt att skriva på engelska, trots din bristfälliga engelska grammatik, till sin bristningsgräns och din rätt till yttrandefrihet till en moralisk såväl som juridisk gråzon trots din uppenbara brist på empati i en och samma (om än felaktigt uppbyggd) mening.



    En individs agerande behöver inte alltid återspegla det personen i fråga anser är rätt. Att jag är rökare betyder inte att jag tycker att man borde tillåta femåringar att köpa cigaretter och att nästan alla som i skrivande stund sitter i klassrummet med mig äter kött betyder inte att de tycker det är rätt att skära halsen av hundvalpar.



    Slutligen vill jag be dig att vänligen dra åt helvete, och ber på förhand om ursäkt om det gör att du känner dig kränkt!

    2011-12-19 | 10:04:58
  • Cornelia säger:

    PREACING!

    2011-12-19 | 11:42:39

Kommentera inlägget här: