Cornelia Andersson

It's never going to give itself up

Kategori: Foton









-

And shall my sword sleep near my bed but not so close that i'll cuts my bits off

Kategori: Foton




Fotograf av bilden ovan: David Andersson












-

Most people

Kategori: Foton






-

To mean in from the heart

Kategori: Foton







-

After me comes the flood

Kategori: Foton



Allt är gjort manuellt det enda jag gjort i Photoshop är reglera färger och lagt på skärpefilter











-

Brev till Kungahuset

Kategori: Foton







-

Var tvungen

Kategori: Foton





Btw jaa fotona är mina

Now gnight ladies and jellyspoons, sleep thight
-

Beauty measures

Kategori: Foton


Den enda sminkprodukten jag verkligen behöver, enligt mig själv, är min ögonbrynspenna. Det är inte på grund av något annat än att mina ögonbryn är olika långa, mitt högra är lite efter helt enkelt och inte lika långt. Detta irriterar mig med tanke på att jag dessutom har ett jack i mitt vänstra ögonbryn. Detta ska iaf åtgärdas genom att spatsera ner till Obs! (NEJ DET HETER INTE FUCKING COOP SHUT UP) och köpa ögonbrynsfärgning. Det blir kul! Oki jag ska visa hur mina ögonbryn ser ut sminkade och osminkade nu :)

Osminkade



Sminkade




Ida fotade den där sista! Okej Obs nu, brb

-

White lines on your mind

Kategori: Foton

Sluut på energi
Fina bilder på mig och Bea nu oki?
Bra
Puss
-

Jag längtar efter hösten

Kategori: Foton


Tidigare fina höstars bilder:





-

Bow at the presence of greatness

Kategori: Foton







Detta är ju då INTE gjort i Photoshop, så ni vet

-

Living in the past

Kategori: Foton





-

Geek

Kategori: Foton


Jag har alltid älskat, och kommer alltid att älska den här bilden (dålig kvalité på just den här jag vet). Den är så förbenat vacker!



.

Your moves are slow

Kategori: Foton











-

Humiliation will be on you

Kategori: Foton



Okej, ni vet hur jag tidigare jämfört människor i min närhet som jag kunnat observera med djur? Att jag även jämförde mig själv med ett rådjur baserat på mitt utseende och min skygghet osv. När vi under den här sommaren var på en djurpark i någon stad här i landet, minns inte vilken, hittade min familj det djur de tycker att jag är. Jag kan tyvärr inte annat än hålla med. Tyvärr säger jag för att djuret i fråga är inget mindre än:



Ja, du hörde rätt. Ett jävla lamadjur. Nej okej, de är faktiskt väldigt söta. Personligen har jag alltid tyckt att deras utseende är som jag föreställer mig att det ser ut när småbarn försöker rita hästar. Jag fotade de sötisar vi hittade, bläddra ner så får ni se!









För att avsluta detta inlägg vill jag bara citera en väldigt rolig låt, skriva den mening ur låten på vilken jag nu varje gång jag lyssnar på låten svarar "yes". Någon som kan gissa? Inte? Okej:

Have you ever been told that you look like a lama?

-

Just fold back

Kategori: Foton









-

Cornelia, David och Bea @ the Abbey Road wall

Kategori: Foton


















Angående den sista, det var en hälsing från Pekka & Maria (Beas klasskompis Maria) som dom inte bett om men som kändes rätt och ja hoppas ni gillart för det är där och evigt och ja, varsågod!

-

Red rock calling

Kategori: Foton







-

För vi har varann

Kategori: Foton









Alla ser den söta bilden på söta Herman Blodpanna och Eva, tänker "aaaaaaaw", sen ser de bilden på Krille och den fina stämningen är förstörd. Voila! Christoffer Vikström, MOMENTKILLER

-

When you try your best

Kategori: Foton



VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR KLIPPTE JAG MIG?













-

Musikalisk kärlek

Kategori: Foton

Victoria and Albert museum

Kategori: Foton

















-

Ego

Kategori: Foton







-

Du är dryyg

Kategori: Foton

So bad

Kategori: Foton









-

Feel it in the air I breathe

Kategori: Foton











-

Nothings gonna change my world

Kategori: Foton











-

Until the day he died

Kategori: Foton






-

Trouble

Kategori: Foton















-

Living is easy

Kategori: Foton






-

Ambitions are low

Kategori: Foton











Chill = Fläse camping. Marklund och Axor var där men alla bilder på dom var fuuula jag hade noll inspiration

sry

Felt like no one could hear me

Kategori: Foton


FUNFACTS!
Jeij

1. Jag lyssnade sönder, inte helt sönder men stört ofta, på Kelly Clarksons första album när det var nytt. Ett av de enda albumen jag riktigt minns att jag köpt i skivaffär osv. Kan varenda ton och ord och jag tycker fortfarande att låtarna är helt fantastiska.



2. Jag tänker otroligt mycket. Inte bara tankar utan planer, argumentationer, sångtexter, you name it. Och inte bara ibland utan hela tiden. Heeela tiden. Är därför väldigt borta ibland speciellt när jag är trött. Jag tror att det är därför jag är så pass kreativ, på så många plan. Jag har en massa idéer i huvudet samtidigt.
P.S Har dessutom alltid minst två låtar i hjärnan som jag spelar upp för mig själv. Varför har jag ens en iPod? Frågan är ju



3. Jag lägger stor vikt vid att vara snäll och god, såklart endast mot de som förtjänar det. Men jag har varit väldigt orättvis och idiotisk i mina dagar, har dock insett att så kan jag inte hålla på (det var på tiden), och tänker nu ofta mycket mer på andra än mig själv. Mer än man tror. Jag vet att endast mina vänner, speciellt mina närmaste vänner, kan se det här helt och hållet. Alla andra tror väl att jag är otroligt självgod och skrytig. But what else is new.



4. Jag är uppvuxen stolt. Visst har tonåren dragit med sig sina vågor med självtvek och det är absolut inte över ännu, men innest inne ligger ändå en stolthet. Jag tycker att det är väldigt dumt att inte vara stolt, hur ska man kunna göra något alls om man inte kan stå för det? Så därför är jag stolt, osäker men ändå stolt. Det är mest en överlevnadsinstinkt tror jag, men det funkar ju så what the hell.



5. Jag är smartare än jag tror de flesta inser. Det är faktiskt sant. Eller inte speciellt högintelligent så att jag världens högsta IQ och är superbra på matte och liknande, men jag är... vis. Det har jag insett själv och jag tänker inte skämmas över det. Det är sanningen, baby.



Hihii fin bok jag valde


6. Jag är väldigt nostalgisk av mig. Ser jag bakåt i tiden är det alltid vemodigt och så men jag kan inte låta bli. Jag lever tyvärr väldigt mycket i det förflutna, jag har svårt att uppskatta det som händer när det händer. Men det ger mig i alla fall intrycket av att mitt liv varit väldigt fint, vilket det också har.



7. Jag ska flytta till Göteborg med Marklund, Lotta och deras kompis What´s-her-face (nämde jag att jag har jätte dåligt minne?) senare! Taggen är total



Sådär ja! Om det är något annat ni undrar är det bara att fråga ^^

Ha det

Foto: Bea Andersson

Kategori: Foton

















-

You were smiling somehow

Kategori: Foton






-

Mitt svultna land

Kategori: Foton









.

Rakt in i solen

Kategori: Foton







Foto: David Andersson




-

Om du var vaken

Kategori: Foton










-

Just ask and you'll receive

Kategori: Foton














-

Lands end

Kategori: Foton





Back to where we started
Loosing who we were
Everybody knows that
You'd break your neck
To keep your chin up


-

Det är klart Axor ska med

Kategori: Foton

Nu är jag tillbaka! Har ni saknat mig? Klart ni har. Vet ni vad ni saknad ännu mer? Bilder. Eller hur? Jag visste det! Men tyvärr ska ni inte få några bilder idag för jag orkar inte. Jag har just varit i England och sen på Urkult och igår hade jag filmkväll och idag har jag varit ute och sprungit och hänger för tillfället med Ida och Rikard. Vi ska eventuellt på bio ikväll. Så skönt att få göra saker hela tiden, jag gillar inte att vara uttråkad. Det blir en hemsk vana och en rutin man aldrig tar sig ur. Så det här är grejer det. Sedan ska jag ju till Stockholm på en till festival senare denna månad. Det kommer att äga! Taggaaaaar att sommaren ändå inte är över.

Åh livet just nu

Mums

Ha det !







Ponyo <3

FÖRRESTEN! Tack olov för en fantastisk spellista ! KRAM

-