Cornelia Andersson

Nu ska här partas

Kategori: Foton

nej, men serr. Folk kommer hit för vi ska se film, det ska bli mysigt. Jag har hört att man ska hålla sig sysselsatt om man vill sluta vara ledsen, så jag tänkte göra det.

ha det!

Jag vet inte än hur jag ska kunna fortsätta

Kategori: Foton

Ja hörni, jag var inte riktigt säker på att jag skulle skriva det här, men det verkar ha blivit så ändå. Ni kommer inte egentligen få veta så mycket alls, men i alla fall vad det gäller. Eftersom att ni skrev att ni ville veta mer om hur jag mår så kan jag ju bara säga att jag mår skit. Och avsluta med: Guess who's single?

Tack Jessica

Kategori: Allmänt

Amanda,  jag kan förstå att du vill tro att jag skriver om dig vilket jag inte gjorde, och dessutom kan du väl knappast påstå att du inte klagar på saker? Jamena det enda du skrev på tackytaste var i princip att thights är fult. Så kom igen, jag skriver inte kommentarer och klagar på allt på din blogg. Ge upp, det är bara drygt.

Oh my fucking God

Kategori: Foton

Dagens irritation: Kan alla i hela världen sluta se 500 days of summer och bli förvånade över att den är bra? De har ju bergis läst på sjuttio bloggar att den är bra, det var troligtvis där de hörde om den. Gosh!

I might kill myself

Kategori: Foton




Gamla tider<3 Det här är min morfar och min mormor

Eld och snören

Kategori: Foton

Idag har jag varit ute och fotat. Jag gjorde eld av snören.







Om ni vill se den snyggaste är jag rädd att ni måste gå till min feta internet-portfolio. Den finns på www.corneliaandersson.daportfolio.com

If this is a rom-com, kill the director

Kategori: Foton

Feel as good as when we make belive

Kategori: Foton

Befinner mig för tillfället i Elmers säng, det är mysigt. Jag skulle mött upp med försäljaren av blixten jag ska köpa, men hon är förkyld. Ombokat till onsdag. Det lär bli nice, ifall bixten fungerar med min kamera vill säga.
Igår gick för att kika hur mycket pengar jag fått i julklapp av farmor, och det var 500 spänn. Det ägde ganska hårt. Jag har tänkt på en sak: Jag har inte ett behov av så mycket pengar egentligen. Jag får 400 eller 500 kr i månaden, och det räcker. Faktiskt. Jag menar jag köper mina kläder på super rea eller Kupan, så jag kan få väldigt mycket kläder för de pengarna. Så det är nice.

Här ska ni få en animering:



End of conversation

Kategori: Foton

Ja hörninini, jag har skrivit en novell. Och jag tänkte att ni skulle få läsa den. Sen tänkte jag att i slutet av novellen så skriver jag en förklaring av den, så läs inte den först kanske :P Jag tycker att den verkar så konstig och vet inte om folk fattar den eller inte, eftersom att jag vet hur det ska gå kan jag inte kolla objektivt på det liksom

I vilket, enjoy!

(den kursiva texten är röd egentligen, men det funkade inte här av någon anledning)

De enda ögonen med kärlek

Hela mitt liv har jag väntat på att bli räddad. Jag har gått runt och varit någon annan än den jag egentligen är, den Erik du känner. Det är därför jag älskar dig som jag gör det här, för att du räddade mig. Du räddade mig och nu ska jag rädda dig. Jag ska rädda dig från att vänta på mig varje dag, jag ska rädda dig från att vara sorgsen.

 

Snön flyger, krockar in i allas ansikten och alla kisar ogillande mot den vackra flygande snön. Hon ser kyla överallt utom i Eriks ögon. Han har de enda ögonen med hopp, de enda ögonen med glädje och de enda som inte ser på henne som ful, vilsen och utanför. Hon tycker att han har de enda ögonen med kärlek.

Dit tänker hon ofta tillbaka, till hur de båda var när de möttes för första gången. Hon var blyg och rädd och han var utåtriktad och högljudd. Men de båda ändrades, båda tog delar av varandra och gjorde så att de blev precis likadana. Han blev lika blyg som hon, lika instängd i bara de två. Det var nog problemet, de var för isolerade. Förhållandet var hela deras värld, det var därför det slutade som det gjorde.

 

”Det här kommer aldrig att hålla, ni får inte. Jag kommer att se till att ni lägger ner det här tramset och det snart.” Så brukade han säga till mig. Jag antar att det var varningar, att jag borde ha förstått det, men det är klart att jag inte gjorde, inte förrän nu.

 

-         Han är borta, du måste inse det. Han kommer inte tillbaka, hur länge du än väntar.

-         Men mamma, klagade hon, måste du säga sådär? Det skadar väl inte att jag väntar, om jag gör allt jag måste göra också?

Hålla minen, det kunde hon. Att prata glatt och le även fast hon var helt uppriven inombords var ingen som helst konst, bara hon fick tillfällen då hon kunde vara ensam. Hon var helt tom inombords, som ett skal, men vad skulle hon göra? Hennes pojkvän var försvunnen sen nästan ett år nu, ingen hade sett honom någonstans. Han var ju hennes liv, han var hennes värld. Han var sjutton år, hon bara fjorton, och ingen tyckte att det var rätt. Alla tyckte att det var äckligt, otänkbart och hemskt. De har aldrig träffat Erik tänkte hon. De har aldrig träffat hennes långa mörkhyade gud till pojkvän, som hon älskar med hela sitt hjärta och som nu är borta.

Deras föräldrar gjorde allt i sin makt för att de inte skulle ses, de tyckte att det var förskräckligt fel och de brydde sig inte om att det var äkta kärlek. Hennes föräldrar såg på Erik som en pedofil och Eriks pappa gillar inte vita. Han är en väldigt argsint man, orimlig och bestämd.

 

Gråt inte är du snäll, du vet att jag hatar när du gråter. Jag förstår om du vill gråta, för att jag är borta, men gråt inte för mycket. Jag är ledsen att jag orsakat dig så mycket smärta, jag inser att det var väldigt själviskt av mig. Men ändå ber jag dig att inte vara arg på mig, ändå ber jag dig att försöka förlåta mig och veta hur mycket jag älskar dig. Jag valde inte det här, pappa valde det åt mig. Han anser inte att vita är bra nog för mig, att de är värda mig. Han brydde sig inte om att det var kärlek, han var förblindad av rashat. Det är något jag aldrig kommer att förlåta honom för.

 

 

-         Erik, jag vill inte förlora dig. Jag vill att du alltid ska vara här. Hos mig alltså, att du ska vara bara min hela tiden.

-         För alltid, Natalie, det lovar jag. Så länge jag lever är jag din och så länge jag är din lever jag.

Den konversationen spelade hon ofta upp i sitt huvud, hur han hade lovat att alltid finnas där. Hur kan man lova något sådant? Hon förstod det aldrig, men hon såg det på honom att han menade det.

 

Jag har ett nytt liv nu, det är jag tvingad till. Jag har inget att säga till om längre, och om jag försöker säga emot kommer jag att dö. Minns du krysset? Det är pappas fel. Allt är pappas fel.

 

De brukade ligga i samma säng. Det spelade ingen roll hur gammal han var, hon var kär. Och de låg ofta i samma säng. Hon brukade peta på hans nacke, på hans ärr. Varför han fått ärret ville han aldrig berätta, han skämdes väl brukade hon tänka. Det var format som ett kryss. Ett ojämnt kryss mitt på nacken.

Ibland gick hon omkring i hans hus, fast bara om ingen var hemma. Hon vandrade runt i hans rum och rotade i alla lådor, och han bara låg där och tittade på henne. Hur hennes bleka fingrar drog längs det dammiga skrivbordet och hur hennes bleka avklädda ben gick omkring på hans smutsiga golv. En gång hittade hon ett brev på hans skrivbord, ett kort brev skrivet med kursiva bokstäver med en röd penna. Hon började läsa, men då sprang han snabbt dit och drog det ur hennes hand. Det är mitt sa han, mitt egna. Än så länge får bara jag läsa det. Inget mer sa han om det, någonsin.

 

Du är den enda jag älskar, du är den enda i mitt liv som är värd någonting. Du är i mina drömmar men du är inte i min verklighet. Det önskar jag att du vore, med hela mitt hjärta. Men det kommer du aldrig att vara, aldrig mer. Det är sanningen och jag vill inte leva i den sanningen. Så därför har jag skrivit mitt adjö.

 

Nu är det snö ute. Kallt, kyligt och ledsamt, allt är täckt av ett tjockt vitt täcke av sorg. Hon funderade över hur sommaren varit och mindes resan till Göteborg. Hur hon förklarat att hon skulle åka bort från Skellefteå på sommarlovet, hon kunde fortfarande se hans min. Hon hade väntat sig att han skulle böna och be henne att stanna kvar, bli helt tom och förstörd, men istället log han samma luriga leende som han alltid gjorde. Han förklarade att det skulle han med. Han skulle med vad som än krävdes, för han älskade henne. Det visste hon, det hade han sagt redan första gången de möttes. Men hur skulle han kunna följa med henne dit? Hon skulle resa med sin familj och hans pappa skulle aldrig tillåta det.

 

Dagen för avresa. Hon gick ett extra varv i huset för att kolla så att hon inte glömt något och märkte ett brev på köksbordet. Ett vitt, helt vanligt brev som hon inte ägnade mer tanke åt. Hon gick ut ur huset och resan började.

Erik skulle ta ett senare tåg, han hade ljugit ihop en historia om att han hade en ny tjej i Göteborg som han sagt till sin pappa. Natalie förstod aldrig hur, men han fick tillåtelse att åka. På så sätt sågs de varje dag i Göteborg. Natalie hade övertalat sina föräldrar att få ett eget rum, som Erik också sov i varje natt. Fortfarande minns hon det sista han sa till henne innan morgonen för hemresa: Att han alltid kunde se hennes ansikte framför sig när han blundade. Hon var hans drömmar och hon var hans verklighet. Han sa att om han skulle dö någon gång i sitt liv skulle det vara nu, när han var som lyckligast.

 

Det finns ingen att vänta på längre, jag är redan borta. Den Erik du kände är försvunnen och den Erik jag är nu kommer inte att finnas längre efter inatt. Jag kan inte göra annat än att hoppas att du kan fortsätta utan mig. Jag önskar att du kan finna kärlek igen, jag önskar att du kan finna dig själv igen. Jag kan inte komma på en människa på jorden som inte skulle älska den Natalie jag kände. Den vackra, bleka, omtänksamma och mjuka Natalie som älskade mig. Om det finns en sak jag får be dig, en sista sak, är det att du letar efter kärlek. Att du letar efter det liv som vi hade, för det förtjänar du.

Jag älskar dig, det har jag alltid gjort och kommer att göra för alltid, och vi ses i himlen.

Borta. Vad det egentligen betyder vet hon inte. Han är borta ur hennes liv, men han finns ju kvar någonstans. Så egentligen är han bara försvunnen. Bortsprungen, fast han kommer aldrig mer tillbaka. Hon visste att han var död nu, hon visste det redan innan hon läst i tidningen att han tagit sitt liv. Hon hade anat det redan innan hon läst brevet. Hon kom ihåg hur han sagt att han är hennes så länge han lever och att han lever så länge han är hennes. Och det är han inte, så hon visste det redan innan.

 

Förklaring: Den handlar om Natalie, som är fjorton år, och som har en pojkvän (Erik) som är sjutton. Eller var. I vilket är han mörkhyad och har en pappa som bestämmt för sig att Erik inte får vara tillsammans med vita människor. Så han kidnappar Erik och tvingar honom glömma och aldrig mer träffa Natalie. Erik visste att detta skulle hända och ville säga adjö, vilket den kursiva texten är. Hans adjö i ett brev. Jag skrev en annan version också, men jag vet inte var den är. Om jag hittar den lägger jag upp den!

Ha deT!

 

I'm super cereal!

Kategori: Foton



Towes foto

Oh, sweet lemonade

Kategori: Foton

Jag satt och kollade på Top Model cycle 13, och insåg två saker:

1. Tjejerna som är med där är så löjligt smala att de får sjukt stora huvuden. Det är som att jämföra en vanlig Barbie docka (som ska representera vanliga människor) med en Bratz docka (Dem alltså).

För er som inte vet hur Bratz-dockor ser ut.



2. Nicole, som är med där, är hur lik Joseph Gordon-Levitt (han spelar killen i 500 days of summer). Tror ni mig inte? Then allow me to demonstrate



Ni borde kolla något youtube-klipp var av dom, för det syns ännu bättre när man ser de röra på dig. Om ni ska kolla henne såg jag just början på avsnitt 7 och där är hon med rätt mycket. Btw kolla vilket stort huvud hon har.

Always when we fight, I try to make you laugh

Kategori: Foton

Always when we fight, I kiss you once or twice
Then everything's forgotten, I know you hate that


Towes foton och min störda redigering







Tre små lyckopiller såhär på eftermiddagen
Spelar Cocos kullista på Spotify och jag ska nog se lite 70's
Jag hade visst glömt min handväska på skolan, den får ligga där tills imorgon. Jag hade glömt den i mitt klassrum. Inge bra alls.
Hallå! Gå in på minmoastowes blogg nu då!

www.livetimintrosa.blogg.se

AIMING FOR YOU HEAD
GET DOWN
YOUR THE ONLY ONE AROUND
YOUR THE ONLY ONE I TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWN!!!!

Towe och jag

Kategori: Foton

Fotostudion igår

Här är några av mina bilder













Ni får inga på mig, förutom om ni går in på muffinsglass.blogg.se



Foton

Kategori: Foton

Det här är några bilder fotade i Raw
Jag minns inte om jag redan lagt ut dom
Men aja, who cares? Dom äger jueh
De på mig har antingen Bea eller Ida tagit
Resten är mina





Eller?



Jag kan inte bestämma mig



De här bilderna är ju bara för awesome
Men vänta bara
För jag och Towe var i studion idag, och vi tog finfina bilder minsann
Så det ska ni få se i nästa inlägg! :D

Livet i min trosa . blogg . se

Kategori: Foton

Japp, nu har jag en blogg med Towe och Moa i min klass. En blogg om Mediaprogrammet, Vildmannens spya till mat och trosor. Den är bra! Läs den här: http://www.livetimintrosa.blogg.se/



Moa Underwear-Princess-Lappiniemi



Towe är-vilse-i-sin-trosa-Fjällström



Och så jag, Cornelia Troskungen Andersson

Gå in och läs!

Sanna!

Kategori: Foton



Jag har för lite för mig... Sry om jag verkar stalkig eller något.

I look at you all

Kategori: Foton

Fler av bilderna:















Så, det tog ju lagon lång tid

Invasion after invasion

Kategori: Foton

Jag sitter i Elmers rum och lyssnar på How low med José Gonzalez. Den är snygg och allt. Vi har fotat i Elmers rum idag, det var kul. Jag försöker ladda in bilderna på datorn, vi får se hur det går.

Jag skaffade bloglovin' i måndags, och ja det är väl kul men inte alltid. Följer lite för många lata bloggar. Sådana som gör ett inlägg i veckan ungefär. Det är sjukt tråkigt tycker jag. Pandasoppa är bäst, hon bloggar oftast och roligast. Sen skriver ju Anna typ femtio inlägg om dagen, men de handlar oftast om hur hon tycker att hennes läsare suger så det är inte superkul.

I vilket fall ska ni få era bilder nu



Den här över är gjord med lång slutartid. Inget Photoshop utom färger och att jag lagt på lite skärpa





Det tog otroligt lång tid att ladda upp bilderna, så jag laddar upp några fler senare.

I really enjoy my life now

Kategori: Foton



Kan inte bestämma mig

I care so little I almost passed out

Kategori: Foton

Gud

Jävla
Irriterande
Alltild i hela världen är.
Jag fotade Emma igår, jag ska lägga ut en bild. Ska använda de andra till mitt bokomslag så jag tänkte inte lägga ut dom innan.


Trains and sewing machines

Kategori: Foton

Jag hittade en fin bild. Nu ska ni få se



Och nej, jag menar inte att jag tycker att det är en fin bild, jag menade att det är kul att de redigerat bort hennes ben.

Aiming for your head, get down. You're the only one around, you're the only one in town

Kategori: Allmänt

Jag har köpt kläder, för sammanlagt 260 kronor :) Jag köpte ett jättefint linne från Monki, en jättefin svart t-shirt från Rut m.fl och en skitsnygg tajt svart klänning från Monki ^^ Jag har några kassa mobilbilder på dem, men jag väntar hellre till imorgon och fixar riktigt bilder. Iaf är jag väldigt nöjd med det jag köpt och så hade jag jättemysigt på stan tillsammand med Ida. Måste göras om!

Ha det bra!

Sovmorgon, kära läsare

Kategori: Foton






Elmer var seriös.

Idag har jag återigen upptäckt hur bra jag är på att vänta. Jag spenderar mycket tid väntandes. Idag så började jag 11.55, men kom tidigt till skolan. Elmer dök upp hos mig åtta imorse (<3) och sov bredvid mig i en timma. Sen åt vi frukost och skyndade till skolan. Där satt jag sedan med en cola och en yoghurt jag köpt och väntade, tills 11.55, då dagens enda lektion började. Nu har den slutat och jag sitter utanför en av Elmers lektioner och väntar. Han slutar efter fyra, då ska vi till stan. Och jag ska vänta, vänta och vänta. Men det är det värt, för då får jag köpa kläder :D Ska till Kupan direkt, har 200 kronor att shoppa för ^^

Over and out

Paradise Hotel

Kategori: Foton

Jag har skaffat mig en användare på en klädbytessida, det är kul. Den heter kladbyte.se och jag har väldigt kul där. Man får köpa och byta kläder med varandra då, men det kanske ni fattade.
Idag har jag varit hemma sjuk, det varit skönt. Men imorgon ska jag tillbaka till skolan, vilket är skönt. För det känns så stressigt att missa skola.

It's a little bit funny, this feeling inside

Kategori: Foton







Nu har skolan börjat. Inte jippi. Ganska drygt tycker jag. Jag vaknade väldigt sent idag och kunde inte förmå mig att äta frukost. Min mage vaknar inte förrän tio. Jag har även upptäckt att det skrämmer mig att måsta sova ensam. Det är så himla ensamt. Jag klara inte av det ibland.

Egobider jag aldrig visat

Kategori: Foton











Framtid

Kategori: Foton

Okej, så enligt de kommentarer jag fått så inehåller bloggens framtid:

¤ Fler tankar om saker och ting. Mer personliga inlägg och sådant

¤ Fler ego-bilder

¤ Lite redigeringstips

Och ja, det kan jag väl göra! Just nu är jag på Elmers dator, men jag ska äta frukost och sen ska vi se vad jag kan göra. Ha det!

Redigera foton: lektion ett; grunderna

Kategori: Foton

Här ska jag visa hur min basredigering av mina foton går till.
Jag börjar med en bild på min lillebror.
Såhär ser originalet ut



Som ni kanske ser är den lite grå, så mitt första steg var att fixa kontrasterna. Mitt lilla specialtrix här är att göra ett nytt lager med filtret Diffus glöd, med stilen Mjukt ljus. Den blir då mer kontrastrik och får skönt och snyggt ljus.



Sen gör jag ett nytt lager som jag målar i, som jag sedan lägger gaussisk skärpa på. Sen ger jag lagret stiler Mjukt ljus och så blir det mer färgstarkt i bilden.



Klart!

Nu ska ni få se hur jag redigerar lite ytterligare, på en av Olovs bilder på mig.
Såhär ser det originalet ut



Jag började med att göra en dublett av det lagret, som jag gav stilen Mjukt ljus, för att öka kontrasten.



sen gjorde jag grundlagret svart/vitt för att få ett skönare färkotrast. Här är en bild på det svart/vita lagret



Sedan för att bilden inte skulle vara så mörk gjorde jag ett lager med stilen Raster. Såhär såg hela bilden ut med det lagret på också



Sedan gjorde jag ett nytt lager, som jag la gaussisk oskärpa på. Sedan suddade jag bort att på lagret utom de två tygstyckena som hänger i förgrunden. Sedan använde jag mig av Kurvor för att göra de ljusare.



Slutresultat:





Om ni vill ha några speciella tips, skriv gärna en kommentar!

Redigerings skola och fruktsallad

Kategori: Foton

Kolla vad jag gör! Jag förljer min Du-behöver-inte-äta-godis-bara-för-att-det-är-lördag-utan-kan-istället-ruinera-elmers-föräldrar-genom-att-äta-upp-all-deras-frukt-plan. Och visst ser det gott ut?



Det är det också

Jag tänkte ha en liten redigeringsskola här strax, men först ska ni få se en bild på pekka som jag fotat och sen en bild på mig som hon fotat :)



Ten deays of perfect tunes

Kategori: Allmänt

Det här blir nog pinsamt, eftersom ingen kommer kommentera troligtvis, men jag hade tänkt fråga en sak. Finns det något på min blogg som ni tycker är roligare än något annat? Vill ni se fler bilder, listor, eller kanske några redigerings- eller foto-tips? Kom gärna med förslag!

Som att allting redan var bestämt

Kategori: Foton

Det här var sjukt. Jag hittade teckning på kaffeslampa.blogg.se och kände genast att hon såg ut exakt som tjejen på fotot.

Fotot har Olof Grind tagit. (thecompletetruth.blogg.se)


1x2x3x4

Kategori: Foton

Sitter hemma hos Elmer och tänker på hur jävla bra Tjenare Kungen är. Bästa svenska filmen lätt. För övrigt är Sherlock Holmes också en bra film :)
Igår var jag först på Iksu med Elmer, Rikard, Bea, Mona och David. Vi klättrade och simmade, det var jättekul. Jag simmade med cyklop och såg säkert helt efterbliven ut, men det var jättehärligt. Det är så sjukt skönt att simma, det är som att flyga fast lite jobbigare kanske. Eller vad vet jag. Men det är som sån frihet ändå, I love it.
Sen åkte vi och åt jättegod mat hos min mormor, och sen for vi över till Ida och såg Zack and Miri make a porno. Det var mer naket än jag väntat mig med tanke på att den liksom inte var på porr-hyllan eller något xD

I alla fall, här har ni några bilder.

I am, he is, you are, he is, you are me and we are all together

Kategori: Foton

En sak jag kommit på: Långa rubriker äger. Sitter och lyssnar på kniven i Elmers sovrum. Jag har mjukt, fint hår och jag är glad. Imorgon ska jag, Elmer och några fler (inte säker på vilka ännu) på Iksu. Vi ska klättra och kanske simma också (hoppas hoppas). Jag har inte simmat i ett badhus på evigheters evighet. Det är så jävla kul. Jag ska nog låna mammas baddräkt då. Den är blå och snygg och har som boxer-ben om ni förstår vad jag menar. I vilket fall äger baddräkt bikini. Bikinis kan så lätt bara åka av. Underdelen typ Hejdååå så fort man dyker och överdelen säger Hejdååå så fort man simmar upp över ytan. Dumma grejer. Jag gillar baddräkt. Längtar till imorgon och badet på skolan.



gjorde den där nyss och tänkte ha den. Men den var inte omtyckt, och så passade den inte så bra. Men den är snygg tycker jag så jag var tvungen att visa den :)



Det där är förövrigt en bild jag är mighty stolt över. Den äger.

Retusch

Kategori: Foton

Jag läste på en blogg idag om att lagningspensel skulle vara mycket bättre än konststämpel, så jag provade. Jag har gjort två collage med bilder jag redigerat med de två verktygen.
Personligen tycket jag bättre om att använda konststämpeln. Den är smidigare och kan bli riktigt bra. Men å andra sidan blir det man kopierar alltid suddigt, vilket det inte blir med lagningspenseln. Den är dryg för att man måste klicka hela tiden, konstsämpeln kan man dra med. I vilket fall tycker jag ni får avgöra vilken ni tycker verkar bäst :)





Men nu ska jag sova. Godnatt!

jo

Kategori: Foton

Do I disapoint you
In just being human
Am I one of the other men
That you can light your cigar on
Why does it always have to be fire



Dagens önskar: Jag önskar att jag såg ut såhär



Jag önksar att jag passade i såna här (tröjan)



Jag ösnkar att jag kunde sy eller hade råd med sådana här kläder



Dagens nöjd med: Jag är nöjd med min tillvaro. Jag är nöjd med min familj som är snälla som stryk och med min bästa bästa bästa pojkvän. Jamena han låg och kramade min i en kvart imorse fastän jag typ sov och var hur tråkig som helst. Och igår när jag var rädd och hade ångest som fan kliade han min rygg och gick med på att se tre HIMYMavsnitt på raken, och sen läste han för mig tills jag somnade. Helt enkelt bäst<3



Jag är nöjd med mina ögon. Stora, fina och mörka. Imorse sa Elmer att de var väldigt fina, så att man tänkte på det dirket. Det lät bra tyckte jag.



Dagens rädsla: Mitt hjärta. Det är så att mitt hjärta snurpar till lite då och då. Ibland sticker det till i det, ibland sticker det som längs med hela halsen ner till hjärtat, ibland slår det slag innåt, ibland hoppar det över slag. Alltid när jag blir riktigt rädd så börjar hjärtat göra ont, och det känns som att jag ska dö. Och den absolut värsta känslan jag någonsin känns är just den. Det känns som att precis då har man tre sekunder kvar av sitt liv, det är snart slut, och det finns inget alls man kan göra åt det. Alls. Och den känslan dyker upp nästan varje dag. Så tänk er att tro att ni ska dö varje dag, då är det svårt att hålla sig glad kan jag säga.


Speciell

Kategori: Foton

Är du kär just nu?
Väldigt kär ja
Har du kysst någon idag?
Ja
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?
Många gånger
Har du ett förhållande?
Helt klart
Hur många har du varit tillsammans med?
Massa ovärda på  låtsas på långstadiet osv, men som jag vart kär i är det tre.
När går gränsen vid otrohet?
Kan vara väldigt olika. Jag själv skulle nog dra gränsen vid ja nästan flört. Eller det är inte att vara otrogen men det skulle såra mig. Jag anser att det inte alltid behöver vara fysiskt för att det ska vara svek.
Har du varit otrogen och om ja, varför?
Har varit väldigt förvirrad, har varit elak men inte fysiskt otrogen. För att förklara han jag blivit förälskad i en ny en gång.
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det?
Ja. Mitt ex när jag egentligen var kär i Elmer.
Är du romantisk?
Nja, jag kan säga jätte kliché-iga grejer, men jag gör inte så många romantiska saker. Tror att det är för att jag inte själv faller för typiskt romantiska saker så.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän?
Inte min kompis
Är du svårflörtad?
Om jag inte gillar personen kommer jag nog inte börja göra det av flört. Så ja, på så sätt. Men absolut inte om jag tyckte om personen innan den började flörta.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
Jo då
Har du någon gång slagit någon du tyckt om?
Inte så att det skadat. Typ gulbil slag
Har du lekt med någons känslor?
Jo, men det var inte meningen.
Vem var din första riktiga kärlek?
Den första jag var kär i var Hugo, den första jag älskade är Elmer.
Har du haft sex med över 20 personer?
Hahah god no!
Hur länge höll ditt längsta förhållande?
18 månader and still going
..och ditt kortaste?
Tre veckor tror jag.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
Förhållande tack.
Har du varit tillsammans med två samtidigt?
Haha i sexårs var jag "tillsammans" med typ sju.
Är du en bra pojk/flickvän?
Det får du fråga Elmer. Om det är någon som läst hela den här listan kan ni ju svara på det på kommentar. Även om ni inte känner mig, kan vara kul att få veta hur den här listan får mig att framstå :)
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)?
Min pojkvän
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän?
Henrik.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med?
Hah nej
När fick du din första kyss?
6:an av Hugo
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?
Inte vet väl jag heller ;P
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?
Heheh nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen?
Det skulle ju inte vara fysiskt omäljigt. Bara dumt för att man jämnt skulle bli påminnd igen om det tog slut.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat?
Lika

Och om det är någon som undrar något annat är det bara att fråga på.

Ny header

Kategori: Foton

Ny header, och tagg på PJparty

Paramore

Kategori: Foton

Jag vill ha slät, fin och finnfri hy. Det skulle äga. Jag vill passa i spetströjor också, det skulle också äga. Och så vill jag ha blont hår.

I look at you all, still my guitar gently wheeps

Kategori: Foton

Sitter hemma hos Elmer och lyssnar på Sound tracket till Across the universe och som ni märker är bloggen öppen för alla igen. Av många anledningar.

I vilket fall, igår så var jag med Ida, Bea, Rikard och Elmer hos mig. Vi spelade kort, kollade inte på Shrek, spelade inte Munchkin, och pratade till klockan sex typ xD Sen somnade jag i alla fall. Jag sov i en backe dessutom, inte så skön.
Vaknade imorse bredvid Elmer av att min mobil ringde. Det var typ klockan två. Sen gick vi upp, jag åt potatisbullar och sen drog vi till Elmer, där vi är nu. Men det viktigaste som hänt idag: Jag noterade att min mage blivit värsta fin nu! Jippi! Den är plattare än den varit på länge faktiskt, vilket äger.



Ha det!

Hufvud

Kategori: Foton

Har suttit och gjort designen till min kusin Lisettes blogg den senaste timmen. Eller kanske de senaste timmarna xD Den heter Mummss.blogg.se, och ni kan kolla där om ni vill. Jag ska iaf visa henne vilka två andra headers jag gjorde åt henne först ^^



Header samt design 1



Header och design 2



Och den nuvarande ^^

Nwj

Kategori: Foton

Och nej, jag har inte tänkt göra någon töntig sammanfattning av 2009 med en mening under en bild gång på gång.
Men jag kan sammanfatta det för er iaf.

2009 var mitt första år som äkta tonåring
Mitt första år med många vänner
Många bekanta och några fler äkta fina vänner
Det var året då jag blev på riktigt kär för första gången
Det var det året då jag för första gången började göra riktiga misstag
Det var det året då jag började få ovänner
Det var det året då jag för första gången tyckte illa om mig själv
Tyckte illa om min vikt
Det var också första gången pojkar sa till mig att jag var fin
Till mitt ansikte
Första gången jag kände mig fin
Snygg
Attraktiv
Under 2009 började jag se vem jag var
Se hur avundsjuk jag kunde bli
Se vad jag gillade och ogillade
Det har varit mitt första riktiga år
Det har varit mitt livs sämsta år
Och det har varit mitt livs bästa år

Sedan jag träffade Elmer
Har jag alltid kunnat ha lyckan kvar hela tiden
Den har inte varit något jag måstat kämpa för
Den har alltid funnits där för mig
Precis som Elmer varit




Gårdagen

Kategori: Foton

Igår gick jag på promenad med Ida, Bea och min mamma. Bilder:









Och Olov, här är bilderna på dig. Inte alla men min skärm gör alla bilder så fula så jag orkade bara de här två.





Här är två bilder från när jag var iväg till Malmö





Tack och godnatt, ögon på min katt

Vi har varann

Kategori: Foton

Nu är jag hos Elmer, sitter och lyssnar på Bo Kaspers Orkester. Idag har jag gått till stan med Elmer, Ida och Bea. Mötte upp med Rikard och gick och handlade kläder. Eller ja, inte jag men. Min shopping bestod av att prova en spetströja, inse att den fick mig att se tjock och sen ge mig. Hehe. Vi gick slutligen till Kafe och träffade där Elmer, Kasper och Olov som spelade Munchkin och Gloom. Jag har bilder från idag. Se och njut.











Den här bilden är Kaspers


Little bird

Kategori: Foton

Nyår var kul, jag är trött nu. Sitter i Elmers soffa och lyssnar på Imogen Heap. Omredigerade gamla bilder, varsågod