Cornelia Andersson

Throw my heart in a cage

Kategori: Foton

Lyssnar på musik jag lyssnade på 2008
Inte bra
Gammal musik ger tillbaka gamla känslor
Och just nu saknar jag att vara kär
Att känna magen kittla och bara kunna le
Men jag vet ju att jag är kär
Och jag antar att det är förälskelser jag saknar
Att kunna ändra hela sig själv för någon annan
Att få vara någon ny
Det känns som att den jag är nu är en avdankad version av någon jag brukade vara
Och nej, jag har inte haft en bra dag
Jag saknar förut
Dum som jag är
Jag saknar det bra
Inte det dåliga
Även fast jag vet att nästan allt var dåligt

GUD VAD JAg ÄLSKAR VANSINNET!!
Jag lyssnar på dom nu, och ja jag älskar dom
Ni är fyra på listan, näst efter Björk, Genesis och Salem al Fakir
Ni ligger före Bob Marley
Nice right?
Jag vill se Vansinnet spela igen
Jag älskar spelningar
Speciellt på Hamnis
Jag kom på nyss att det var det jag saknade
Förut
Musiken innan var live
Och det fick mig att drömma mig till Hamnis
Känna lukten av skoldiscorök
Vara med mina vänner
Och framför allt: Se Elmer stå där uppe på scenen och vara så kär
Och vara så stolt
Och bara älska honom för allt jag är värd

Lyssnar på Out of time, den är min favorit.
Elmer ditt lilla bassolo i den låten är bäst
Rysningar varje gång

Åhå, en Ida
Jag älskar Ida












Thank you and godnight, mina få men älskade bloggläsare
Visst blev det ändå lite mysigare nu?
Nu känns det mer som att vi är några få som sitter runt en öppen spis och lyssnar på fina historier om mitt liv
Hihi
Istället för att jag typ lagt ut min dargbok öppen mitt på torget
Som vem som helst fick läsa och skriva i
Det är lite konstigt egentligen att man gör så
Men det är ju onekligen lite spännande ändå
Fast det här är mysigare ^^

Om ni ursäktar ska jag nu sova och glädjas över den, okej då, fina paljettvästen jag köpte till imorgon. Jag vet jag vet det är paljetter och jag hatar sådant egentligen. Men vafan, den kostade 150 spänn, på rea! Så jag måste liksom ha den no matter what
Och så ful är den inte
Godnatt<3

Less

Kategori: Foton

Om ni kunnat se min rubrik hade ni sett att det står "Less" där. Och det är precis vad jag är. Jag är less på att få dumma kommentarer och jag är trött på att bli sågad när allt jag gör är visar något jag själv gjort. Något jag är stolt över. Så jag har nu gjort ett val, att lösenordsskydda den här bloggen. Tänkte sluta upp helt men Olovs svar på "Jag tänker sluta blogga" (som var "Meh! Varför det? Din blogg är ju den enda jag läser") gjorde så att jag ändrade mig. Så jag ger lösenordet till dom som uppskattar min blogg, och ber dessa att snälla inte sprida det. Jag vill slippa alla dumma kommentarer. Så om ni uppskattar den fastän jag inte vet om det, kommentera här så får ni lösenordet. Eller ja, beroende på vem ni är såklart men.

Brat

Kategori: Foton

Okej, så på nyår blire brat. Och jag skummat igenom lite ideér samt fått tips på hur brats ser ut och jag har kommit fram till att jag ska se ut ungefär såhär:

Nyår

Kategori: Foton

Hej alla som ska till nyårsgrejen! Kan ni som ska ta med er mat dit skriva här vad ni ska laga eftersom då kan vi se så att ingen tar med samma och sånt? :)

N y grej

Kategori: Foton

Nu har jag skaffat mig en riktigt tag
Som äger!

Kolla här bara



Och såhär kommer den se ut i mina bilder

Boost

Kategori: Foton

Hjälp mig pl0x? :) http://www.samsung.com/se/current/campaign/boost/site/index.html?cid=se_viral_boost_10001#/start/linear/3965

Update

Kategori: Foton

Denna dag har ägt!
Först vaknade jag i Elmers mjuka men smala säng. Vi insåg båda snart att eftersom klockan var elva borde vi strax gå upp om vi ska hinna fota något.
Så efter någon halvtimma eller så, visst är vi snabba på att vakna haha, gjorde vi det. Rustade oss bra, trodde vi, och gick typ hundra meter för att ta bilder. Vi blev helt täckta i snö och iskalla. Så vi sprang in igen.
Då åt vi lunch och sen sa vi hejdå till Elmers morfar.
Sen drog vi med Göran till Inter Sport för Elmers skulle få nya byxor minsann. Men de var inge fina, och ingen skrana fick han heller. Så hem igen.
Sen väntade vi, Elmer spelade lite Xbox och jag redigerade bilderna från imorse och fotade de nya på kläderna jag ska sälja. Sen gick vi ner på stan, ungefär kvart i sju, till Ghandi, för vi hade bokat bord till sju. Braa tildsplanering, NOT. Vi kutade, blev jagade av en traktor och skrattade. Det var kul.
Sen åt vi och åt vi och åt vi. Jag åt Chicken Tikka och Elmer Benasås (orkar inte stavning) och till efterätt åt Elmer nåt som i princip var en sockerpenetrerad donut. Jag åt glass med chockladsås. Omnomnom.
Sen ska ni veta gick vi och såg Avatar. Den var bra, men ungefär halvvägs in så gick brandlarmet och vi var tvunga att gå ut. Vi gick runt oc in igen och ingen i personalen visste varför larmet gått. Så vi gick tillbaka in igen. Eftersom de inte kunde stoppa filmen får vi ersättning i form av nya biobiljetter. Blir nice!
Sen fick vi skjuts hem av pappa, for förbi mig och sen promenerade vi till Elmer. Vi jagade snöflingor och såg jättedumma ut, det ägde. Och gissa vad? Elmer har fått en ny säng. Den är 120 cm bred och mjuk som ett moln. Så där ligger vi nu och myser och pyser, och nu ska jag avsluta mitt första inlägg med bara text på väldigt länge.
Snipp, snapp, snut, så var sagan slut.

SÄLJES

Kategori: Säljes

SÄLJES SÄLJES SÄLJES

Okej, till att börja med har jag på mig alla kläderna för att visa hur de ser ut i verkligheten, och jag har stolek 38 på kläder så att ni vet.

1. Grå långärmad tröja, storlek 36
50 kronor





2 Senapsgul tröja med tre kvarts ärmar, storlek 38
40 kronor





3 Gul t-shirt med Smurftryck, storlek 38, väldigt skönt tyg.
30 kronor





3 Vit tjocktröja
, storlek 40
70 kronor





4 Brunt linne med trycket Käring (gammalt i princip utdött ord för en person som är kär) som jag köpte på förra MADEfestivalen, storlek 36 skulle jag påstå men det funkar på folk med 38 också.
25 kronor





5 Vitt linne med röda prickar
, köpt på H&M, storlek 36 troligtvis
25 kronor





6 Blå självsydd klänning/tunika
, storlek 38. Den fungerar nog bäst om du har C eller D kupa eftersom jag sytt den med sådant bystmått
40 kronor



7 Svart klänning
, med dubbla tyger, storlek 38.
75 kronor



8 Beige balongkjol
, stolek 36/38
70 kronor



9 Mörkblå kjol från Gina Tricot, storlek 36/38,
60 kronor



Om någon är intresserad så smsa till 0730 - 55 18 76

KRAM!

Explode

Kategori: Foton

It's a half life
With your as my quarterback
It's a daft life


Idag har jag och Elmer faktiskt varit ute och fotat, det ni. Och jag har redigerat bilderna dessutom. Jag är minsann effektiv idag. Senare, klockan sju, ska vi dra ner på stan och äta på Ghandi. Vi firar ju liksom 18 månader idag. Jeij us. Nu ska ni få se bilder från idag.













Dagens: - Du får dimmiga ögon när vi pussas

Här ska ni få se hur fint jag fixade min brorsas frisyr till jul^^







en sånhär

Kategori: Foton

Jo, jag ska skriva en sånhära skrytig julklappslista nu, på vad jag fick och så. Nej, men jag är nöjd faktiskt. Jag var nöjd över det jag gav också såklart :)

Jag fick i alla fall: En sånhär kappa från Gina:



jag har inte orkat ta en bild på den ännu xD Men jag ska göra det imorgon ^^

Sen fick jag ett stativ till min kamera, ett riktigt snyggt ett dessutom, två par sjukt snygga örhängen från Elmer :D ett par såg ut såhär:

och dom är såhääääääääääääär snygga på mig honestly ;D
Okej, förlåt för den smaklösa mängden smily gubbar i det här inlägget men jag vet ingen annat sätt att visa hur glad jag är :)

Sen fick jag en bok som Bea gjort en väldigt snygg framsida till själv, som jag ska skriva ner alla mina låtar i. Det är något jag behöver också :)

Sen fick jag snygga halsband och tvålar (ska jag ta det som en komplimang?) av farmor.

Sen fick jag två skitsnygga armband i trä av Marc, jag tror faktiskt jag måste lägga upp en inägg efter det här med nytagna bilder på jackan och armbanden, får se om det blir av. Sjukt snygga i alla fall. Och sen av Nanny-Maja fick jag en jääähähävligt snygg skål gjord av en gammal jazzvinyl och den var fylld med Geisha :D

Jag fick en snygg kofta, ett par svarta sockar och ett par ägiga tjocksockar som jag haft på mig non-stop (förutom då jag sover) av tomten ^^

Men jag har det bra, kollar på en massa avsnitt av säsong fem av scrubs hemma hos Elmer nu, det är mysigt. Imorgon ska vi först ut och fota, enligt tradition, och sen äta middag på Ghandi :) Det är för att vi firar ett och ett halv år imorgon, vilket äger. Det är sjukt länge men det försvånar mig inte. Det är som att när jag och Elmer blev tillsammans kände jag på mig att det skulle hålla länge. Jag bara visste det, vilket var skönt. Jag hatar förhållanden man gillar men alltid tror ska ta slut. Den känslan suuhuhuger.

Damn it, jag har börjat prata som Cox.

... - I know, one of the reasons why I never married Perry was beacuse of his stupid last name!
- What, you don't like Cox?
- Yes, I love them!


skapa inlägg

Kategori: Foton

Jag gillar julen, och mormors julkransar. Det är som en lussebulle i en krans-form med nötter på, för er som inte visste. Den är väldans god faktsitkt. Julen är fin, jag är glad. Imorse när Elmer väckte mig efter att jag somnat om för typ femtioelfte gången så insåg jag hur mysigt det är att pussas. Egentligen. Jag glömmer bort det ibland, men vissa morgnar är det bara så himla mysigt.



Min mormors lägenhet är fin

Dettafältmåstefyllasi

Kategori: Foton

Just haft lilla julafton hos Mormor, det var jättemysigt och gott. Nu har jag fått en julklapp av Elmers mamma också ^^ Väldigt fint tycket jag



Det här hade jag på mig. Allt kommer från mammas garderob. På tal om hennes garderob har jag fått låna den här vackravackravackra klänningen därifrån:



den äger^^

Min dator går väääldigt långsamt, så jag orkar inte lägga upp fler bilder ikv. Blev visst bara egobilder, oops I did it again. Just nu sitter jag och lyssnar på Vansinnet i Elmers rum, och funderar på över vardera jag faktiskt är deras största fan eller inte. Det är jag nog. På tal om största så sa min pappa såhär till mig idag när han klappade mig på ryggen: Fan vad stor och stadig du är Cornelia. En riktig kvinna.
Tack antar jag :)

JULAFTON IMORGON!!! Jag är pepp, det är jag. Har redan fått en ring, ett halsband, 250 kronor och det bästa av allt: En kokbok med min mormors bästa recept, på både kakor och mat. Hur ägigt är inte det? Sjukt ägigt helvete. Måste laga något av de recepten till bratzzzfesten på nyår. Den kommer äga, längtar tills jag får se Elmer i backslick. Det kommer bli naajs :D

Nu ska jag sluta babbla och göra klart mina sista julklappar, de mest kreativa julklapparna i år faktiskt. Ni får bilder sedan :D

Ha de gött, som lä som något Arvid skulle kunna säga. Helt klart.

Vilket får mig att tänka endast på en sak:
Don't be cynical
It's a follicle miracle
I said, don't be cynical
I keep waxing lyrical

För övrigt är julen en väldigt bra tidpunkt för att prata med folk man inte vanligtvis pratar med alls. Och Amanda, även om inte du tycker om mig så kanske du vill veta att jag tycker inte illa om dig jag har bara svårt för dig. Mest för att jag alltid är så avundsjuk på dig. Men jag har bestämt mig för att bli snäll och open minded, orkar inte ränka vad det heter på svenska, så God Jul på dig!

...

Kategori: Foton

Oh, love don't let me go
Wont you take me where the street lights glow




Okej

Kategori: Foton

Kan jag få ändra på bloggen nu utan att jag får anonyma kommentarer om att det ser dumt ut? Tack

Igår:




Idag:







Btw Elmer är den gulligaste, snällaste, mest fotogeniska, snyggaste, trevligaste, mest omtänksamma killen jag någonsin träffat, i sanning. Och den 27:e har vi varit tillsammans i ett och ett halvt år.

What up?

Kategori: Foton

Well, I'm up. Don't really know why, just not that tired. Don't know why I'm writing this is English either. But I guess you have to be really lame at least once in your life.

Anywayyy... pictures. Enjoy





Bilder från Vansinnets spelning på Hamnis den 16:e.

Kolla in den här frisyren, som Elmer och min mamma hjälpte mig att fixa till^^




Här ska ni få några Lucia-bilder

Den här första har Elmer fotat, resten har jag tagit



Note to self:

Kategori: Foton

Det finns en Håkanlåt du tycker om Cornelia, och det är: "Så länge du är med mig". Glöm inte den, den är fin.

You are my everything

Kategori: Foton

Nu ska vi snart fara och köpa julgranar. Helevete, jul snart.

Malmö ägde inte jättemycket, sov mycket. Dessutom kändes det som att mina bihålor skulle sprängas varje gång vi flög, vilket inte var så skönt. Men vet ni vad som ägde? Kan ni gissa?



Hell yeah, jag har egna bilder på Izzard nu. Kan inte redigera nu, för jag är på Elmers dator. Men jag ska som sagt snart och köpa julgran med min familj, vilket innebär att hämta min dator så att jag kan redigera och lägga ut fler. Jag befarar att jag tog lite för många bilder, typ en bild för varje roliga min xD

Jag har en väska nu, som äger ^^ En Izzardväska såklart :D

Ni kan få några fler oredigerade bilder, som ändå är oskarpa så det spelar inte så stor roll xD

Glad Rikard innan^^, Elmer fotade





Izzardpeppen!!!



Morgonen efter...

Come here boy

Kategori: Foton

Hittade en Imogen-låt jag inte hört förut, den heter Come here boy. Än så länge låter det bra.
Jag ska uppträda med Towe och Emma idag, vi ska spela Champagne and cigars och kanske Save me. Sen ville Emma spela Hallelujah, och att en tjej från musik skulle kompa. Det blir nog bra.



Sådana här bilder får mig att inse att om en sjuttioårig Eddie Izzard skulle gå förbi mig i kostym skulle jag inte känna igen honom, alls. Inte ens om han såg ut som på bilden. Lite läskigt faktiskt.

Det här är mer likt den Eddie jag skulle känna igen



Jag ska ju iväg och skratta åt den här mannen, och det bär av redan imorgon! Jag är väldigt peppad måste jag säga.

Idag har jag:

Kategori: Foton

Insett att Foki inte alls har, som hon själv sa, dålig uppdatering på sin blogg även fast hon är i Thailand. Hon lägger in i princip fyra inlägg om dagen. Lite för mycket enligt mig, med tanke på att hon är i Thailand. Jag menar come on, semester är väl ändå semester? Inte bloggsemester?

I alla fall så har jag också varit och hämtat ut mina analoga bilder från expert. De blev bra, väldigt bra faktiskt. Kommer lägga ut några scannade bilder på dom snart ^^ Idag har jag också gjort ett helt spacat ... till min mamma i julklapp. (hon kanske läser bloggen, men ni får en bild efter jul) Hint: Mycket glitter!
Sen har jag också laddat hem några penslar till mitt photoshop, som jag ska lägga ut bilder på här. Dom är så jävla coola helvete



Pensel 1, blommor



Pensel 2, moln



Pensel 3, massa coola mönster



Pensel 4, rök

Röken är fan coolast, jag är fortfarande imponerad. Hur fan dom lyckades göra den penseln vetefan. Men jag är glad att dom gjorde det.

Förresten, tänkte göra om bloggen. Tänkte få den lite mer såhär:



Ja? Nej?

Nu ska vi se

Kategori: Foton

Hja bli' så arj!

Kategori: Foton

Jag orkar inte, seriöst. Kunde haft sovmorgon till 10.35 idag, men nej då för informationen på Midgårf jab ubte säga åt oss att vi inte kommer kunna ha en vikarie idag heller. Jippi. Så nu har jag suttit med min klass i a2008 sen 08.25 och gjort ingenting. Bra!!

ARGARGARGARGARGARGARGARGARG

Okej mest less iofs.

Without any fears

Kategori: Foton

Dagens värdaste: Att jag sov bra med Elmer i samma säng inatt ^^
Dagens ovärdaste: Att jag har världens pms
Dagens taggade: Mitt hår!!!
Dagens otaggade: Att det är söndag :( 
Dagens underbara flicka:  Jag såklart ^^
Dagens underbara pojke: Elmer
Dagens kärlek: ELMER ofc
Dagens pinsammaste: Inget än så länge
Dagens roligaste: Elmers miner när han gäspar
Dagens ledsen: Kallt ute:(
Dagens konstigaste: Mitt i natten lät min kusins mobil, hon fick sms, och både jag och Elmer började skratta i sömnen åt det. Sjukt läskigt xD
Dagens kram: Elmer
Dagens kyss: Morgonkyssar
Dagens slagsmål: Vill slå sönder allt idag (fet pms)
Dagens mat: Lussebullar, Wasa Frukost och pasta 
Dagens klädsel: Mammas gröna tunika och grå strumpbyxor
Dagens smink: Mascara och lite eyeliner
Dagens uppvaknande: Elmer kramade mig tills jag vaknade idag (<3)
Dagens stressigaste: Stressar hela tiden helvete
Dagens plan efter detta: lussa hos mormor 


Luciamorgon

Kategori: Foton

Imorse lussade jag med den här


var väl helt okej. Men inte lika okej som mina fina lussebullar. Jag gjorde sjökor, väldigt fina och göra sjökor. Dessutom gjorde jag en jättefin pepparkaka, kolla själva :D



Jag var utklädd till tomte, som jag alltid är. Kolla så fiin jag var med mitt hår ^^



Sen bytte jag om, och så här ser jag ut nu



Tröjan är mammas gamla, som vi hittade på vinden igår. Den äger faktiskt ^^

Ha det !

Lucia

Kategori: Foton

Imorgon gäller det, den stora Luciasången. Skojja, jag, elmer, mina syskon och min kusin ska sjunga för mina föräldrar bara ^^ Det kommer bli riktigt mysigt :) Nu ska ni få lite fler bilder på mitt hår, sen ska jag gå och se på Bee Movie :D

 

Okej, jag ljög. Det var inte bara bilder på mitt hår. Men jag var tvungen att visa vilket ybermacro jag har på min kamera just nu xD

 

Men hörni, vi hörs!! :D

LOL

Kategori: Foton

Vet ni? Om jag skriver "Kissie.se" i sökrutan på datornm, gissa vart man hamnar då? Bantningspiller.se XD
Kom på att hennes sida heter Kissies.se XD
Såklart måste ni ju få en bild på idioten.



Srsly, jag vill bara kissa henne i ansiktet

Happy Christmas (war is over)

Kategori: Foton

Lyssnar på Happy Christmas av Sara McLachlan, tack Olov för det tipset. Och jag känner mig snäppet mer som en fjortisbloggare med mitt långa håret hängandes i en hästsvans på vänster sida av huvudet. Det är väldigt fint faktiskt. Hoppas bara att jag inte blir en sån xD

Likheter

Kategori: Foton

Det här har jag fått höra:

"Du är lik hon i Transformers", hon heter Megan Fox (i mitt tycke Megan Foxy så tack för den liknelsen)



Det här också: "Du är som en blandning av Kaylee och Inara", vilket också är ytterst smickrande

här är kaylee



Här är Inara



Och så har jag fått höra att den här bilden är fin



Och så sa Elmer just att jag var söt. So I'm happy ^^

Lista

Kategori: Foton

Tre namn jag går under
1. Cornelia
2. Coco
3. Nilla

Tre saker du har på dig just nu
1. Svart/vit tröja från Indiska
2.Blåa Cheapisar
3. Sockar

Tre ställen du skulle vilja befinna dig på just nu
1. I en pool
2. I en säng sovandes
3. På scenen under dansföretällningen

Tre favoritlåtar just nu
1. Field below
2. This is who I am
3. Yellow

Tre bra ord
1. Kärlek
2. Vacker
3. Jul

Källa: Isislilithstorm.blogg.se

Five gold rings

Kategori: Foton

Idag har jag skaffat mig hårförlängningar, men jag är inte riktigt klar. Arja hann inte sy fast allt hår idag, så det ska göras vid ett senare tillfälle. Det var som sagt Arja Aaltonen som jag köpte håret av, och hon sydde fast det åt mig också. Jag ska länka hennes hemsida när den är färdig, för jag kan verkligen rekommendera henne. Håret är av jätte bra kvalité. Alla hårrötter ligger vända åt samma håll, vilket gör att håret kan bli mjukt och inte tovigt. Tre längder, som på fotot, kostar 420 kronor + ca 650 kronor om det ska sys fast. Totalt blev det ca 1000 kronor, och det berodde på att det inte behövdes så mycket hår. Det var riktigt mysigt faktiskt!
    Jag sitter vid datorn hemma, så jag kan inte ladda upp en bild här. Men det finns en bild på det på Bilddagboken. Jag heter Majorcleanup där för er som inte vet.
Just nu har vi en liten julkväll här hemma. Min bror är här, ja det är Marc, och vi lyssnar på julmusik. Det är riktigt mysigt. Snart ska vi göra små gubbar av marsipan och mandelmassa och doppa de i smält choklad :) 
Och till sist, om det finns någon där ute som är intresserad av att skaffa hårförlängningar, så säg gärna till mig så kan ni få Arjas nummer. Hennes hår är verkligen fint.
Ha det bra! :D

Hörni!

Kategori: Foton

Vet ni vad jag ska skaffa idag? Det får ni inte veta heller
HAHA
Jag ska göra så att det blir en överraskning, eller ja det kommer märkas i eftermiddag för då ska det fotas och laddas upp bilder ska ni veta!

;D ;D; D; D; D;D;:D:D:D:D:D::D:DD:

JAG ÄR PEPPAD SOM FAAAN!!! : D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Lost

Kategori: Foton

Coldplay är så himla bra, faktiskt. Typ ändå det bästa bandet. För mig, om jag ska välja den musik som jag bryr mig om mest, eller ja den som jag blir gladast av och så är det Salem. Jag gillar alltid hans musik, no matter what. Det är ändå mitt kriterie för att det ska vara favoritmusik; att man ska gilla det vilken humör man än är på.

Gossip girl

Kategori: Foton

http://requiempouruncon.blogg.se/

Fotostudio

Kategori: Foton

Modell: Towe Fjällström



Modell: Jag
Foto: Towe Fjällstöm (muffinsglass.blogg.se)

All I want for Christmas

Kategori: Foton

is a Diana lens

Suit up!

Kategori: Foton

Imorgon är det Suit up-day på Midågård, hoppas att ingen missat det. Ni får allt ta och klä upp er, hörni! För det kommer bli legendary då!

Extrahera

Kategori: Foton

Nu har jag redigerat om några bilder från skolan. Det här var urvalet från den första gången jag fotade på Midgård. Det var med skolans kamera och man skulla ta en asymmetrisk och en symmetrisk bild.

Omredigering

Kategori: Foton

Redigerade om min favorit av foton, den som är i förra inlägget också. Det är bra, för då kan ni jämföra. Jag tycker det blev asbra :D

Spöke

Kategori: Foton



Min lärare i svenska har ramlat, slagit i huvudet och fått sy sju stygn. Hon är typ femtio år eller äldre så det är inte speciellt bra. Alls.

Jag fick sova hos Elmer igår, jeij! Det var jättemysigt men det var inte speciellt peppat att kliva upp imorse. Men mysigt vare! Dessutom hann jag i tid till skolan.

Det finns bara åtta säsonger av Scrubs, men igår såg jag och Elmer avsnitt av säsong nio igår. Det är väldigt... konstigt.

It's breakfast time in China

Kategori: Foton

"The way I feel about not having kids... I never knew I could love something this much."

Har haft dansföreställningar i helgen, och det har faktiskt gått bra. Hade en i fredags som gick sådär. Tre igår som gick bättre och tre idag som ägde! Ärligt, jag äger. Faktiskt. Jeij jag har själförtroende.

Nu sitter jag och Elmer i hans rum. Jag kollar på HIMYM och han spelar Halflife

"For everything you do for yourself
For all the scotch upon your shelf
Your Porsche Carrera rules the freeway
Here's wishing you an alll night threeway"



Upd8

Kategori: Foton

Jag mår  illa. Idag har bestått av att vakna och inte att vaccinet gett mig eksem(om det stavas så) som ser ut som små finnar. Har en mitt under halsen, typ emellan nyckelbenen som ser ut som en finne. inte ok.
Sen hade jag tre föreställningar, som ägde. Första var rikard och klara på, andra var lisette på och tredje var elmer på. Det gick ganska bra att dansa idag.
Sen for jag med bea på en dansföreställning på operan, som var jättebra.
Efter det åkte jag till Elmer och här är jag nu. Vi har sett två gamla HIMYM och ett Mythbusters. Nu ska jag bädda och sov och elmer ska se ett mythbusters till. Mysigt om man bortser ifrån att jag mår jätteilla.

Header

Kategori: Foton

Kolla vilken julig och fin header jag har
Passar på att ha den ända tills Elmer säger att jag ska ta bort den för att han börjar tycka att det är pinsamt.
Min header önskar er en God Jul!

Time to go home

Kategori: Foton

Kkalay.blogg.se

Kategori: Foton

Från bloggen ovan fick jag detta tips

Hårinpackning

½ avocado
½ mogen banan
1 msk olivolja
1 tsk naturell yoghurt

Gör så här:
Blanda yoghurt och olja tillsammans. blanda sen ner resten av ingredienserna till en jämn smet. Massera in inpackningen i hela håret, var extra noga med topparna eftersom det är lätt att de är slitna. Vira en handduk runt huvudet och låt sitta i 20 minuter. och chiing! så är håret på topp igen!

Sofia

Kategori: Foton

Jag fotade Sofia i fredags, det blev riktigt bra. Hon är jättebra på att stå modell ^^ Jag har två bilder nu, som jag snodde från hennes blogg (A) ni får se fler sen :)


Jag borde väl

Kategori: Foton

Nu ska jag ladda upp en liten lista med bilder på Moi! Deborde väl finnas här någonstans xD



här var jag väl kanske sex år gamma eller något. Eller midre, men troligtvis sex eller sju eftersom det är ett skolfoto ^^




Här är jag och min syrra när jag var kanske tretton eller så, tror jag. Kolla hur brun jag var! Helt sjukt xD Btw är det här en mer rättvis bild av hur jag skulle se ut i långt hår :)

en väldigt liten på ett firande av Marcs födelsedag för några år sen :D Kanske var tretton där, fast det ser mer ut som tolv med tanke på hur jag såg ut när jag var fjorton xD




vilket är ungefär såhär :D Fast jag hade randigt av gulblonda slingor på sommaren också :)



Sen blev jag blond helt^^ Jag tyckte det var jättefint :)



Femton år, femton femton femton. Kommer nog kännar som jag är femton ganska länge tror jag. Kolla vad fin jag var. Btw, vill ni veta en hemlis?



Balen. Fina, fina balen. Jag tror inte att man kan beskriva mig när jag var femton år utan att nämna Elmer. Man kan inte beskriva mig som sexton utan att ha med Elmer heller i och för sig. Puss på honom<3




Jag och Sofia i somras :) Känns seriöst som igår. Det här en fin hårfärg på mig ändå^^



Och här är jag nu. Mycket kan man säga att jag ändrats, i personlighet jag ändrats ganska så väldigt mycket. Men en sak är säker, jag är fortfarande väldigt söt. Hihi^^

Revolution

Kategori: Foton

jag har bestämmt mig. 700 blire

Vad tycker ni?

Kategori: Foton

Nu har jag breddat bloggen, som ni ser, och ändrat lite och så, men hur breda bilder tycker ni att jag ska lägga ut?
den övre är 600 bred, och den är väl okej. men det blir så mycket plats över till höger
den undre är 700, och jag tycker att den hamnar lite väl långt åt höger. vad tycker ni?



It breathes fire, Marshall!

Kategori: Foton



Elmer har fått Modern Warfare 2 nu, så ni kan ju gissa vad som kommer hända ikväll. Tv-spel, tv-spel, tv-spel.
Men det är säkert kul det också.
Barney exits!

Celebrate the irony

Kategori: Foton

Beacuse

Kategori: Foton

Hörni! Bidra till att Umeås bästa ungdomsband Vansinnet får spela förband åt The Deportees!! Smsa OAD vansi till 72500, kostar endast 6 kronor. Tack!

Håltimme

Kategori: Foton

Det är faktiskt en timme. En hel timme. Egentligen har jag lunch nu, men jag sitter kvar vid skåpen. Det är inte för att jag kör någon värdelös bantningsgrej där jag inte äter utan för att vi hade just fika och ja, jag är mätt. Gympan börjar om en timme, så här ska jag sitta i en timme. Så om någon Midgårdare som jag känner läser detta och har rast mellan 10.35 och 11.30 kan du ju komme till E-husets skåp.


Långt hår. Eller kort hår. Jag kommer ju välja långt,  jag är ju nästan där. Och nej det kommer inte se ut som på den förra bilden med det långa håret. Ska försöka få till en verklig bild på det. Tack för alla kommentarer, och jag lovar att klippa mig så sen när jag är less på det långa. Nackdelarna med att skaffa långt är att mitt hår typ kommer gå sönder om jag färgar tillbaka till min naturliga hårfärg, så jag måste gå runt med efterblivna utväxter hur läge som helst. Hoppas det blir värt det.