Cornelia Andersson

Man tittar på språket

Kategori: Foton

Vi ska skriva en novell tills på nästa torsdag. Jag ska skriva mitt andra utkast idag, det kommer bli bra tror jag. Alla i min klass har dissat att skriva om personerna och handlingen och ja allmän skrivprocess innan och bara skrivit. Det gillade inte min lärare. Jag tycker personligen att det blir sjukt mycket bättre om man förarbetar, det gjorde jag och det här har blivit mycket bättre än någon novell jag skrivit förut redan. Så det är ett bra tips, att skriva ner alla tankat om personer, handling, konflikt osv.

Var hos min moster med henne, två kusiner, mamma, bea, david och en kusins flickvän. Det var jätteroligt och framförallt gott! Min moster är en gud på att baka och det hade hon minsann gjort också. Mumma säger jag bara.


Hennes flickvän

Kategori: Foton

Jag har återfunnit Youtubes bästa video: http://www.youtube.com/watch?v=A8m2Fu54vAE&feature=related

Stilted

Kategori: Foton

Jag vet inte vad jag göra. Jag blir ledsen hela tiden och för allting, men det är ju på riktigt. Det är inte något pmsigt utan jag menar det, det är bara så mycket oftare än vanligt.
Jag vill ha långt hår. Nej, det vill jag inte jag vill ha kort hår. Fast långt hår är himla fint. Men kort hår är så himla fin och det såg ut som att det skulle bli fint. Men om jag klipper mig tar det så lång tid innan jag kan skaffa en ny frisyr. Men om jag klipper det så att det liksom bli kortare i nacken och sen längre kommer det ju bli som en sån där cool page-frisyr sen och det är ju bra. Så jag har ingen aning alls. Jag tror att jag bara kommer vänta. Det är det enda jag kan välja utan att någon dampar sönder på mig. Jag hatar att inte kunna få bestämma själv vad jag vill göra med mitt hår. MITT hår.
Nu är jag hos Rikard med honom, Klara S, Ida och Elmer. Men Elmer är dum. Han gör som André tydligen gör: blir arg tillbaka. Jag menar visst om jag blir arg är det klart att han också blir det men på något sätt väntar man sig ändå inte det? Man tror att man har rätt att blir arg utan konsekvenser. Eller hur Sofia?
Vi har ätit pasta med köttfärssås. Jag, Klara och Ida gjorde den, Klara kokade pastan, Elmer dukade och Rikard... ja, klagade xD
Cornelia exits!

Kan du hjälpa mig?

Kategori: Foton

Sjutton månader

Kategori: Foton

Firar sjutton månader med Elmer min lilla bäbis, och det är roligt. Tänk, det är ett och ett halvt år om fyra veckor. Sjukt länge.

Snart ska vi åka till My och ha det mysigt, det blir kul. Ha det bra ni också!

Åsikter

Kategori: Foton

Help? Vilken tycker ni ser bäst ut :D

Fotostudio

Kategori: Foton

Text

Kategori: Foton

Vi har börjat skriva noveller på svenskan. Äntligen säger jag bara, som jag har längtat.
Sitter med på Vansinnets rep (utan sång men ändå) och jag är så glad att Elmer är med i det här bandet. Jag svär deras rep är typ som konserter^^ Jättesnygg musik och sådant.
Hörni, jag har anmält Vansinnet till Julkrock i år, det är nästa fredag. De har även en spelning den 16:e December, dyk upp vetja! Det kommer bli asroligt. Om ni vill veta innan hur de låter är det bara att gå in på Myspace.com/vansinnet

Nu får ni en liten bild, sen ska jag göra annat ett tag tänkte jag. Läsa på mig om Barnen i Bullerbyn kanske^^

Fotostudio

Kategori: Foton

Olov Persson = Modell



Och mitt bidrag till tävlingen "Vänskap"

Fotostudio

Kategori: Foton

Idag igen. Resultat:



Det här är inte alla, har bilder på Olov. Men nu orkar jag inte vara kvar på skolan längre. Ska hinna äta innan sex för vi ska på bio då ^^

Nu är det chill

Kategori: Foton

Jag är orolig att en massa människor ska ner i stora idag. Hoppas inte det. Jag ska ju dit liksom. Ska fota med Olov, Jessica och Elmer. Olov dyker upp strax, Jessica efter tre och elmer typ halv fem xD Han slutar sjukt sent. Undrar bara hur vi ska hinna innan lärarna drar hem.

Ska ta bilder så att jag kan lägga in en till tävlingen "Vänskap" på Bdb, och andra roliga. Bara inte Olov vill fota mig så mycket, inge kul. Jag gillar inte att vara modell.

Snart är min klubba slut, intressant va? Om inte det, läs mina fina listor igen. De är riktigt fina.

Take on the world

Kategori: Foton

Visst är det bra med självförtroende? Det är väl någonting man behöver? Det är svårt att ha kvar tycket jag. Att ha kvar när man till exempel ser hur andra ser ut. Då är det svårt att gilla sig själv. Så jag gör en lista till. En lista på snygga tjejer i Umeå enligt min smak. Förlåt, för det blir ju liksom en lista på tjejer som sänker mitt självförtroende. Men ta det inte så, det är inte det jag menar. Jag bara gillar listor (A)

1. Pekka, Rebecka, snygging. http://ochjagbryrmiginte.blogg.se/

2. Lo. Mumma. http://knusseltanten.blogg.se/

3. Klarorna: Klara Pettersson och Klara Stefansson http://lkara.blogg.se/ och http://klarabloggen.blogg.se/

4. Marika. http://marikaelgale.devote.se/

5. Towe http://muffinsglass.blogg.se/

6. Ida Johagen bäjby<3 http://isislilithstorm.blogg.se/

7. Okej, kroppen inte personligheten: Anna http://hejjagheteranna.blogg.se/

8. Min syrra ofc, men jag vet inte om hon har en blogg. Så jag lägger upp en bild på henne ist.



Och tusen miljoner fler som skulle hanman ovanför mig på den här listan.

Umeås hetaste par

Kategori: Foton

En lista, på de hetaste (att personerna i paret är attraktiva alltså) paren  i Umeå:

1. Kasper och Pekka! Jag svär, jag dör på bådas attraktivitet. Blir avis på hur fan smal Pekka är och hur hon ändå har de hetaste höfterna ävör. Good for you Kasper säger jag bara^^



2. Klara och Rikard. Klara är en het tjej. Plus att hon har jordens sötaste hår^^



3. Elmer och jag. Sjukt ego, men det är för at Elmer är snygg. Jag drar ner oss till en tredjeplats, men Elmer ligger egentligen på första. Ofc.



4. Klara och Alle. För Klara är smokin'



5. Towe och David ofc! Som en vis man en gång sa om Towe: "Sjukt snygg"



7. Lo och Björn ofc.



8. Oj! Jag höll på att glömma Henrik och Enya, om ni fortfarande är ihop. Det vet jag inte för jag har inte träffat herr Henrik på ett tag nu. Senaste saken jag hörde om dig var att några grabbar från din skola beskrev dig som grabben med tjejthights. Det tyckte jag var kul.




Fokis.se

Kategori: Foton

Jag är med i tävlingen på Fokis.se,där man ska välja ut ett halsband från Cocoo.se. jag valde det här: 12505

Halo

Kategori: Foton

Sitter på skolan med Elmer och tusen grabbar som spelar Halo. Lite kul, alla typ skriker "Grenade!" eller okej, det är Jesper som skriker det, men ändå. Det låter roligt ^^
Jag och några från klassen var i stora fotostudion på hålet idag. Resultat:

Julgård på Midgård

Kategori: Foton

Lov den artonde. Det är bra för jag åker då. Jag ska på en episkföreställning, sjukt episk, med en episk man. Det kommer att bli famazing.

"I am the master of the posimpable"



dit ska jag med Mathilda, Bea, Elmer och Fattigard

When you wanna be free

Kategori: Foton

jag orkar inte gå hem. jag ska ha dans. jag har lite feber. jag orkar inte gå hem.


Rosa

Kategori: Foton

Nu har jag bilder, som ni ska få se. Vet att ni saknat mig<3



Ny

Kategori: Foton

http://www.radars.se/Product/seagate_500gb_35_basic-2199686.html

GaH!

Kategori: Foton

Ingredienser (20 portioner/st.)

Kakan:

2 st ägg
3 dl strösocker
2 tsk kardemumma
100 gram smör
8 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
3 dl mjölk

Fyllning:

100 gram smör
2 dl havregryn
2 dl farinsocker
1 tsk finmalen kanel

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Gör först kakan.
  2. Smält smöret till kakan.
  3. Vispa ägg och socker pösigt.
  4. Blanda i de torra ingredienserna i äggsmeten.
  5. Häll i smör och mjölk.
  6. Häll smeten i en smord och bröad långpanna.
  7. Smält smöret till fyllningen och rör sedan i havregryn, farinsocker och kanel.
  8. Fördela fyllningen över kaksmeten i långpannan.
  9. Sätt in kakan mitt i ugnen och sänk sedan temperaturen till 175 grader. Låt kakan vara i ugnen 20 minuter.
  10. Skär upp kakan i rutor av önskad storlek.

Less

Kategori: Foton

Jag vill ha en massa. Fin blogg, glatt humör, ljus utomhus och en massa annat men jag är så less. Jag är så jävla less. Ursch.

Where is the love?

Kategori: Foton

Jag är fett hyper för maten var inge god och bajs och bajs. Moa försöker övertala mig att New Moon är min favoritfilm, det är det inte. inte inte inte inte. jag lyssnar på Where is the love, därav (vad heter det på engelska? skulle skrvit det om jag kommit på det men det gör jag inte) titeln, och hela klassen sjunger typ med xD den är väldigt bra faktiskt.
Jag.Vill.Fota.
Eller jag vill ha bilder som jag fotat som jag kan lägga ut. Vill vill vill. att de ska se ut ungefär som marlenes nya bilder på viola. de äger juu.





De tre sista är faktiskt oredigerade

Lektion

Kategori: Foton

Hunger, tomhet, hunger. Kurr, illamående, kurr. Rastlös, längtar bort, spring i benen. Längtan efter musik, mat, lugn, sömn, sol. Blir nedstämd av vädret, hungrig för att maten inte går att äta ibland, rastlös av lektionstiderna. Kall, rysningar, ont i magen, tom, hunger, magsyra.

Regn. Regn fryser, regn på vantar blir kallt, vill iväg men vill inte åka. Att åka, cykla, är kallt. Regn på vantar blir kallt.

Vill vara inspirerad, vill vara glad, vill vara sprallig, vill äta mycket, vill äta gott. Vill sova länge på morgonen, vill lyssna på musik. Vill allt som inte går, allt jag inte får och inte kan. Finns mycket jag vill ändra men jag behöver inte ändra det, det är bara små detaljer. Små saker jag kanske skulle peta till rätta om jag fick, om jag hade haft makt och pengar, men jag klarar mig även om de inte petas till rätta. Jag kan ju leva ändå, det är bara små I-landsproblem.

Rysningar igen, spring i benen igen, kyla igen, hunger igen. Små problem som dyker upp i vågor och försvinner om jag koncentrerar mig på annat.

Längtar efter resten av dagen, längtar efter träningen, att vara helt utpumpad, att titta på sig själv i tre gigantiska speglar när man dansar, att känna sig fin, finare än vissa andra.

Självförtroende, det är en bra känsla. Det ger mer stycka än många andra känslor. Kärlek, lycka, hopp och självförtroende. Det är kraftkänslor. Sådana man tar till när man måste stå för sig själv eller ska hitta en anledning att kämpa. De är bra känslor. Hunger, kyla och sorg är sådana känslor man kämpar emot. Sådana känslor man äter upp eller kväver med en varm jacka eller puttar undan längre bak i huvudet genom att le ändå eller prata med någon glad människa.

Det finns mycket man ändrar på, utan att tänka efter. Utan att fundera på om det egentligen behöver ändras eller bara är ett väldigt litet problem som man bara stör sig på ibland. Ett problem som dyker upp och stör ibland men som man tror stör jätte ofta för att man tänker på det varje gång. Att man tänker att ”det där måste jag ändra på”, men lägger man verkligen energin på rätt ställe? Måste man verkligen kasta bort en vän eller en kärlek, eller är man bara petig? Ska man inte istället använda energin till att tvätta kläder eller tömma diskmaskinen och så kanske allting känns bättre imorgon? För om man kastar bort någon innan man tänkt efter blir det aldrig bra. Det blir inte bättre imorgon för den dagen är alltid grå. Man vet inte om man gjort rätt, man kanske bara gjorde det för att rädda sin stolthet, eller så var det rätt. Kanske mådde man inte bra, kanske behöver man börja om på nytt. Egentligen borde man först prata med personen, prata ut länge och noga. För inget blir bättre av att man bara klipper bandet, båda borde få en chans att vara med i beslutet. Ibland måste man svälja stoltheten och låta båda vara med i beslutet.

PhotoScape

Kategori: Foton

Jag genomför en liten jämförelse - Photoshop vs PhotoScape


bild 1 Photoshop
bild 2 PhotoScape



bild 1 Photoshop
bild 2 PhotoScape



bild 1 Photoshop
bild 2 PhotoScape

Hekk yeah

Kategori: Foton

Svenskalektion:

Vi ska hitta på historier runt personer på bilder, jag, Moa och John kör på väldigt bra. Men våran historia var ganska pedofilinriktad så när vi presenterade blev den: Lisa, bild nummer två, är kär i Markus, bild nummer sju, men hon har på sig en alldeles för ful hjälm.
Kanelbullen - Men vem tycker att den där hjälmen är ful? Är det Markus som tycker det?
Cornelia - alla tycker det. Har du inte sett hjälmen?

Tro mig, alla skrattade. Konstigt hur tråkigt allting kan bli när man skriver det istället för att säga det.

Heejsan

Kategori: Foton

Nu sitter jag hemma hos Klara Stefansson och har ätit middag. Är här med Elmer och hans familj. De har jordens sötaste katt som ser ut som hitler, en alien och har ull istället för päls. Jag svär, det är ull. Den ser ut som ett lam, för den är som baktung. Litet huvud och smala ben men jättestor och plumsig mage. Den satt och sov i mitt knä i typ en kvart, sjukt mysigt.
Mitt hår har blivit längre, och jag har utväxter. Två centimeter mörkblont hår. Mamma och min frisör säger att jag ska göra slingor, och mamma ska typ betala det efter jul. Det går bra, för utväxterna syns inte när jag har utsläppt. Det är naaaajs.
Jag har inga bilder, för detta är Klaras dator. Men ni som god forbid inte vet vem Klara är eller hur hennes Hitlerkatt ser ut, gå in på Klarabloggen.blogg.se och kika : ) Väldigt fin blogg faktiskt.
Here lies Zoe, my dearly beloved wife. Somewhat less atractive now that she's all corpsified...

Idag har jag: Vaknat bredvid Elmer (<3<3<3<3<3<3<3<3), städat, sett HIMYM och Firefly och sen åkt hit. Vi ska snart hem, för Göran ska måla hallen. Lila ska den bli.
Blobb. Klubb. Blogg. Jag har en bild här, som ni ska få. Den är fortfarande ägig.
Förresten, dagens insikt: PhotoScape är bra som fan.

Ha det!

First train home

Kategori: Foton

Vi tog vara på några minuter av dagens ljus och fotade lite, Elmer fotade också men jag såg inte ok ut på bilderna så de finns inte här. Nu ska ni få se de som faktiskt fick vara med.




Vi fotade inomhus igårkväll också. Det här är lite bilder därifrån

Yeah

Kategori: Foton

Låtar som har

Har gjort mig glad:
Lazarus - Porcupine tree

har gjort mig ledsen: Moving to New York - The wombats
Påminner om en vän - Hide and seek - Imogen Heap
jag vill dansa till: We like sportz - The lonely island
jag vill dansa ännu mer till: Det snurrar i min skalle - Familjen
Lugnar ner mig: Talk of the town - Jack Johnson
jag lyssnar på för att bli pepp: It's oh so quiet - Björk
påminner om kärlek: Let's dance to joy division - The wombats
påminner om gamla tider: Breakeven - The script
påminner om ångest: Hide and seek - Imogen Heap
jag lyssnar väldigt mycket på just nu: Lazarus - Porcupine tree
är väldigt, väldigt bra: Dancing with the moonlit knight - Genesis
lyssnas på i ilska: Crossings - José Gonzales
jag lyssnar på när jag är kreativ: Human behavior - Björk
påminner om sommardagar: This is who I am - Salem al Fakir
påminner om våren: Goodnight and go - Imogen Heap
påminner om en bra film: 1x2x3x4 - Från tjenare Kungen
påminner om staden jag tycker om: En av Björk jag inte kommer på namnet på
jag lyssnade på när jag var 13: Hela Markus Fagervalls första album
jag lyssnade på när jag var 14: Headlock - Imogen Heap
jag lyssnade på när jag var 15: Trains - Porcupine tree
jag lyssnar på just precis nu: It's not my time - Three doors down


People!

Kategori: Foton

Checka mina nya biler på: http://corneliaandersson.daportfolio.com/

Fler bilder från fotostudio 2009-11-12

Kategori: Foton

En enorm betydelse

Kategori: Foton

Nog finns der saker
Som jag aldrig velat förlora
De har jag puttat iväg
Men aldrig riktigt velat förlora

Nog finns det käsnlor
Som jag önskat jag inte haft
Som jag hade fått det lättare utan
Men som jag ändå haft

Och så är det du
Som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av
Dig vill jag inte bråka med
Mest få ha kvar
Jag kan inte erbjuda samma som innan
Men ändå inte ingenting
Men jag är glad att du är tillbaka
Jag har saknat dig minsann




Modell: Anettes lilllasyrra (Tror hon heter Sara Edlund)

Bilder

Kategori: Foton

Jag var med min klass i stora fotostudion idag. Det var roligt.


Modell: Astrid



Modeller:
Peter och Oskar



Och nu till lite ego bilder. Och dessutom är de helt oredigerade!!!



Have a great rest of the day
/Coco

Bloggnamn

Kategori: Foton

Internet började fungera nu, det var skönt. Även om jag vill känna det som att jag inte behöver internet gör jag tyvärr det. Skulle kunna skriva om hur jag behöver det för att uppdatera mig, lägga ut bilder och gå ut på sidor där jag inte egentligen vill vara. Låtsas som att Amanda och Jessica inte förstår att jag syftar på deras bloggar. Men jag vet att de skulle förstått det ändå, och det är helt enkelt bara löjligt att gömma namn och låtsas. Det ska jag sluta med.

Jag ska fota med min klass idag, i stora fotostudion. Så bilder blir det, imorgon eller senare idag. Kanske stannar på skolan och redigerar för jag kan ändå inte lägga ut på internet hemifrån.

Jag saknar Elmer





Foto: Jessica (maskrosb4rn.blogg.se)



<3



<3 på de där byxorna. </3 på att jag försökte vålda på mig de och så blev det hål i skrevet ;(



<3


Winter

Kategori: Foton

I vinter satsar jag på tjocka strumpbyxor, en söt sommarklänning och en tjock kofta (oftast stickad). Gärna en stor, mysig halsduk till också.


Jag är med och tävlar om 300kr på H&M hos Jennyh på http://jennyh.myshowroom.se/2009/11/10/vinn-presentkort-pa-hm. Var med och tävla du också!

Lista motherfuckers

Kategori: Foton

Show me you have great taste!

Favoriter
1. TV-serie: HOW I MET YOUR MOTHER



2. Film: Just nu V för vendetta



3. Person

Kändis - Angelina Jolie



i din umgängeskrets - Elmer



4. Mat

Frukost - Nyponsoppa



Lunch - Potatisbullar (med jordgubbssylt och inte bacon)



Middag - Farfars pastarätt



5. Sysselsättning

Se på HIMYM eller Scrubs





Fota



6. Drömmotiv

Snyggt porträtt på en tjej vid en strand typ. På vintern.



Skulle gärna fota henne

SLUT PÅ LISTAN

JPEG igen

Kategori: Foton



Yes please

Lemon tree

Kategori: Foton

Idag sja vi få fika, för Klara och Evelina har bakaat^^ Sjukt kul, älskar fika. Jag taggar för jag är hungrig, hungrig, hungrig.
Igår klippte jag mig, och det blev jättebra. Tunnade ut det och så, för att jag ska kunna ha utsläppt utan att det ser sjukt ut. Det gjorde det innan. Bilder blir senare : )



Hej hej

Kategori: Foton

Kollla in! Nytt på bloggen. Blev nöjd : D

First train home

Kategori: Foton



Bilder från halloween och två andra på mig som jag inte riktigt vet när jag fotade. Idag ska jag klippa mig^^ Hoppas det lbir fint, vill klippa så att jag kan ha utsläppt. Det ska bli roligt : ) Elmer har ingen lektion förrän ett, men svara inte så mobilen. Bara sms, men inte när jag ringer av någon dum anledning xD

Regular, every day normal guy

Kategori: Foton

Min blogg ser störd ut, men jag bryr mig inte. Jag ska fixa det sen men ja, inte ännu.

Vaknade väääldigt sent, för min del, och cyklade väääldigt fort, för att vara mig. Kom fram lagom svettig för att vara mig, vilket innebar att man tjocktröja, som jag hade under jackan,var i princip fastklistrad på kroppen. Inte ok!

Hål

Kategori: Foton

Jag, Towe, John och Moa hade hål och som de äkta mediaeleverna vi är fördrev vi det i en Fotostudio. Resultat:



Bildbomber kicks ass!

Operan

Kategori: Foton

Jag ska ner på Operan och fota, för jag äger.
Nu ska jag göra en lista, kolla här.

LISTA - Vad som betyder något i mitt liv

¤ Elmer

¤ Mina vänner och min familj

¤ Skolan

¤ Att veta vad som ska hända i framtiden

¤ Att lära mig allt jag kan om foto och kameror

¤ Elmer

¤ Kläder

¤ Musik

¤ Elmer



Här är en bild på en tjej som heter Amanda. Fotade den här i början av skolan, den är nice. Btw är min bror tsm med hennes syrra.

Måndag

Kategori: Foton

Vaknade tidigt och ville inte vakna. Som valigt. Sen åt jag frukost och åkte till Elmer. La mig i hans varma säng och blev glad.
Skola sen, rolig skola. Har APU-vecka så vi har massa föreläsare och besök på arbetsplatser helva veckan. Idag föreläste Marc Strömberg, Nanny-Maja Anderback, Erik Hörstedt, Jonas Ernhild och Natalie Missaoui för MP1A och MP1B. Ägde för jag kände alla som föreläste så ja, det var sjukt intressant. De berättade mest om hur de gjort i sitt liv och vad de gör nu. Det var roligt.
Sen hade jag ett hål mitt i dagen också. Då åkte jag hem till Elmer, satt vid datorn, läste Jessicas lilla text till, eller iaf om, mig på bdb. Blev alldeles kall i magen men inte ens det kunde göra mig ledsen eller arg. Det är jag glad för, att hennes ord inte sticker som knivar i mig längre, att jag kan låta de passera närpå obemärkta. Skönt.
Sen gjorde jag och Elmer havregryndgröt och åt till lunch, riktigt gott faktiskt.
Glad dag, väldigt glad dag, med dåligt väder. Jag tror att jag är gladast på regniga dagar. Det är som att himlen släpper ut all min ilska och sorg så att jag slipper den. Jag är problemfri idag och det är skönt.

Datorn ville inte ladda upp en bild, så mina ord får räcka för er. Elmer har förresten klippt sig och det är jättefint^^
Ha det bra, lika bra som jag. Hej!

Han menar inte saker som han har räknat ut med dig

Kategori: Foton

Lyssnar på ett program i P4 som handlar om föräldrar, där två kvinnor sitter och hjälper folk i telefon med deras barn. Visa kvinnor måste jag säga.
Elmer sitter och spelar RE5 här bredvid, det är coolt. Alltid massa slemmiga krabb/spindel/kraken-monster.

Nu ska ni få se en lista : D

Hur naturlig är du?

(alla tjejer måste göra det här)


Du har

(x) En plattång
(x) En locktång
(x) En mascara över 100 kr
( ) En fondation över 200 kr
(x) En ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Ett Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
( ) Bodylotion
( ) Parfym över 300 kr

antal: 4

Du

( ) Använder locktång/plattång/volumaster varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag.
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

antal: 1

Du har

(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning/har haft
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

antal: 4

Totalt: 9

0-10 den naturliga tjejen
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 kanariefågel i nordisk miljö
20-25 Fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Såweet!



Foto: Mathilda





Gick inte att ladda upp fler xD

Mhm

Kategori: Foton

Jag gillar min bloggdesign, och om inte du gör det så kan du väl låta bli att läsa min blogg? Att ge ett tips innebär ju att du tror att jag inte inser att något är "fel" på min blogg. Men i min åsikt är det precis som jag vill ha det. Så tack för "tipset", men jag tyckte mest att det var en som du brukar kalla det yttest onödig kommentar.